Bisiklet turlarimin finansmani icin sanatsal olan fotograflarimin telif haklarini satisa cikarmaya karar verdim. Ilgilenen olursa sayfanin ozel mesaj butonundan veya baymineral@gmail.com adresinden satin almak istedikleri fotograflarin linkleri ve fiyat teklifleriyle birlikte bana ulasabilirler. - Baki Berk Kayalar

9 Aralık 2009 Çarşamba

Kerpe' de Bahar Turu - 08.05.2005

Kerpe' de 2005 Mayıs' ında yaptığım bir turun fotoğraflarını paylaşmak istiyorum. Rota Ömerağzı tarafına doğru uzanıyor.

Bahçemizdeki çimenler şenlenmiş. Bebişimin ön tekerleğine pek yakışıyorlar.



Kahvaltıyı çay bahçelerinin birinde yapıyorum. Deniz kıyısında güzel bir havada kahvaltının tadına doyum olmuyor.



Gece yağmur yağmıştı sanırım. Islanmış Sarısu yolu taze güneşi görünce tütüyor. Ortalık buharlar içinde. Çamurda cabası. Ama zehirli asfalt çamuru yerine orman çamuru olduğundan sağlığa zararlı değil.







Şu yolun güzelliğine bakın. Çamurlu ama çok zevkli. Gerçi Sarısu yolu soğuk asfaltla kaplandı, eski kadar çok çamur olmuyor ama yinede manzaralarıyla muhteşem bir yol.

alt=""id="BLOGGER_PHOTO_ID_5413190228623635794" />



Ömerağzı' ndaki kamp alanı yemyeşil olmuş. Doğa coşmuş.



Bebiş çamurlanmış. Yavaş gitsemde çamurlanmaktan kurtulamıyorum. Olsun.





Ömerağzı sahilinin arka tarafında, orman içinde bir alabalık tesisi var. Yanından da ufak bir dere geçiyor. Muhteşem bir ortam. Yeşilin kokusunu, suyun şırlamalarını, kuş cıvıltılarını hissetmenizi isterim.







Çamurlu Sarısu yolundan Kumcağız' a yöneliyorum. Kumcağız' a gitmek için Kerpe' yi pas geçeceğim.

Çamurlu Sarısu yolundan iki görüntü daha.





Ayakkabılarım çamurlanmış.

O dönemlerde bisikleti genelde botla sürerdim. Motorcuların bot giymesi gerektiği gibi bende bisiklet botla sürülmesi gerektiğini düşünürdüm. SPD ayakkabı nedir duymamıştım bile. Şimdi kar yağarken bile bot giymemek için elimden geleni yapıyorum. Zaman pek çok şeyi değiştirirmiş demek.



Kumcağız' da yola zift dökmüşler yada sıcak hava asfaltı biraz eritmiş. Çok güzel sesler çıkıyor. Ziftli yollar çok vıcık vıcık olmadıkça hoşuma gider.





Kerpe' ye geldim. Kerpe' den üç tane bahar görüntüsü sunmak istiyorum.

Altın çanı çiçekleri.



Kar topları.



Leylaklar. Kokusu muhteşemdir.



Sevgiler.

-----------------------------------------------------
Bu blog sayfasında yer alan fotoğrafların telif hakları aksi belirtilmedikçe Baki Berk Kayalar' a aittir. Maddi amaç güden çalışmalarda izin almadan kullanılması telif hakları yasasına göre suçtur. Maddi amaç gütmeyen kullanımlarda ise kaynak belirtilerek yayınlanması önemle rica olunur.
Öneri ve destekleriniz için baymineral@gmail.com adresinden bana ulaşabilirsiniz.

1 yorum:

Bu blog sayfasındaki tüm yazılı ve görsel materyallerin (sponsor ve kardeş site bağlantı logo ve yazıları ile gazete küpürleri hariç) telif hakları Bâki Berk Kayalar' a aittir. Kullanmak istediğiniz görsel ve yazılı materyal için baymineral@gmail.com adresinden Bâki Berk Kayalar' a ulaşabilirsiniz.

Saygılarımla.