Bisiklet turlarimin finansmani icin sanatsal olan fotograflarimin telif haklarini satisa cikarmaya karar verdim. Ilgilenen olursa sayfanin ozel mesaj butonundan veya baymineral@gmail.com adresinden satin almak istedikleri fotograflarin linkleri ve fiyat teklifleriyle birlikte bana ulasabilirler. - Baki Berk Kayalar

1 Ocak 2012 Pazar

2012 Yılbaşı turu

Merhabalar.

2011' in son, 2012' in ilk turunu, yani yeni yıla giriş turunu yapmak için Fatih Büyükkol arkadaşımla harekete geçiyorum.

Önce, kendi yılbaşı sofram için hazırladığım fırında tavuğun bir görüntüsü. Yeni tur sezonumda, size yaptığım yemekleri daha fazla göstermeye çalışacağım.


Saat 21.15' te buluştuk.

 

Fatih, Sicilya bayrağını inceliyor.

Yürüyüş yolundayız. İnsanlar garip garip bakışlar atıp, aralarında dedikodumuzu yapıyorlar. :) Bir satıcıdan bu yılbaşı başlıklarını aldık.

 



Yahyakaptan Mahallesi' ne kafamızda yılbaşı başlıklarıyla vardık ve bir büfeye içecek almak için uğradık.



Sonra yürüyüş ve bisiklet yolu haline getirilen eski demiryolu güzergahından Köseköy' e doğru yola koyulduk.





Köseköy Lojistik Köyü' ne doğudan bakış. Tren bekledik ama geçmedi.


Kullar' da açık gördüğümüz bir kahveye girip zaman harcıyoruz. Çaylar birileri tarafından ısmarlanıyor. Tanrı misafiriyiz ya. :) Sağ olsunlar.



Birisi Sicilya bayrağını, bir parti bayrağı sanıyor ve gülümsüyorum. İçeride takılan gençlerle sohbet ederken, sohbetin konusu din üzerine fazla kayınca rahatsız olup, oradan hemen ayrılıyoruz.


Başiskele sahiline vardık. Tam zamanında. Biraz yağmur başladı.


Yeni yılı coşkuyla kutluyoruz. Ben yiihhhuuu naraları atarken, Fatih mızıka çalıyor. Sonra bisikletimin çanı ve Fatih' in mızıkasıyla müzik yapıyoruz. Çaldığım melodik ıslığı da ekleyince kendi kendimize müzik ziyafeti veriyoruz.


Fotoğrafta gördüğünüz araba sürücüsü bize kornayla eşlik ediyor.


2011' in son anları. Bu fotoğraftan sonra hemen bisikletlere atlayıp, yeni yıla bisiklet sürerken giriyoruz.


Güzel bir kutlama oluyor.



Evde yaptığım ve termosta taşıdığım Türk&İtalyan melezi kahveyi bir güzel içip, ısınıyoruz.

Hava tam sevdiğim tipte. Hafif yağmur var ve sıcaklık ılık seviyelerde. Rüzgâr tam kıvamında.

Bu da yeni yılda karşımıza çıkan ilk köpek. Gayet utangaçtı. Umarım 2012 yılında yapmayı umduğumuz turlarda karşımıza çıkacak diğer köpekler de bu dostumuz kadar utangaç çıkar.


Bir solukta Mimar Sinan Üstgeçidi' ne vardık. Fatih kardeşime değerli eşliki için teşekkürler ederim.


Sevdiklerinizle, bisikletinizle, sağlıklı ve sorunsuz bir yıl dilerim. Umarım yeni yılda güzel hayallerinizin peşinden koşup, onları gerçekleştirebilirsiniz.

Tur bilgisi:

Mesafe, yaklaşık 20 kilometre. Yapılan en yüksek hız, 30 km/h civarı.

----------------------------------------------------- Bu blog sayfasında yer alan fotoğrafların telif hakları aksi belirtilmedikçe Baki Berk Kayalar' a aittir. Maddi amaç güden çalışmalarda izin almadan kullanılması telif hakları yasasına göre suçtur. Maddi amaç gütmeyen kullanımlarda ise kaynak belirtilerek yayınlanması önemle rica olunur. Aksi takdirde bu blog sayfasında yer alan fotoğrafların izinsiz kullanılması durumunda yasal işlem başlatılacaktır. Öneri ve destekleriniz için baymineral@gmail.com adresinden bana ulaşabilirsiniz.

4 yorum:

  1. Merhaba yılbaşında en akla gelmez işlerden birini yapmışsınız, yeni yıla bisiklet ile tur atarak girmek farklı bir aktivite ve tamda bisiklet tutkunu birinin meydanlardaki eğlencelere tercih edeceği türden bir aktivite sıcağı sıcağına paylaştığınız için de teşekkürler, bir gün geçikmeli olarak bende buradan sizlerin yeni yılını kutlarım.

    YanıtlaSil
  2. İyi seneler dilerim.

    Teşekkürler. :)

    YanıtlaSil
  3. İyiymiş, çok güzel olmuş. Çok sağlıklı, güzel ve mutlu bir yıl dilerim:))

    YanıtlaSil
  4. Harika çok özendirici işler yaptığınızı düşünüyorum teşekkürler.Sanırım yılbaşı gecesi bu işi yapan bir grup daha vardı.Okurken ilk anlarda siz sandım fakat gördüğüm grubun 3 kişilik olduğunu hatırladım.Onlarla saat 00:30 gibi yahya kaptan girişinde gördüm. Geç de olsa mutlu yıllar, teşekkürler tekrar :)

    YanıtlaSil

Bu blog sayfasındaki tüm yazılı ve görsel materyallerin (sponsor ve kardeş site bağlantı logo ve yazıları ile gazete küpürleri hariç) telif hakları Bâki Berk Kayalar' a aittir. Kullanmak istediğiniz görsel ve yazılı materyal için baymineral@gmail.com adresinden Bâki Berk Kayalar' a ulaşabilirsiniz.

Saygılarımla.