Bisiklet turlarimin finansmani icin sanatsal olan fotograflarimin telif haklarini satisa cikarmaya karar verdim. Ilgilenen olursa sayfanin ozel mesaj butonundan veya baymineral@gmail.com adresinden satin almak istedikleri fotograflarin linkleri ve fiyat teklifleriyle birlikte bana ulasabilirler. - Baki Berk Kayalar

11 Eylül 2009 Cuma

İzmit Gece Turu - 31.08.2009

Değerli bisikletsever dostum Bahadır Bilgin abimle gece turu yapmaya karar verdik. 31.08.2009 günü iftar saatinde Mimar Sinan üstgeçidi altında buluşup Başiskele' ye geçtik. Oradaki kafede çay içtik ve sohbet ettik. Sonra Kullar' a ulaştık. Kullar' dan Köseköy' e gidip, demiryoluna paralel yan yoldan İzmit'e vardık. Belsa Plaza Parkı' nın önünde vedalaştık. Yaklaşık 25 klmlik, tatlı ve düşük tempolu bir gece turu oldu. Yollar sakindi. Kimi yerler zifiri karanlıktı. Gece turlarımda zifiri karanlık yolları da çok sevdiğimden bu durum hoşuma gitmişti.

Bu turda çektiğim sınırlı sayıda fotoğrafı paylaşmak istiyorum.

Bahadır Abiyi beklerken güzeller güzeli DE 33082' nin, Haydarpaşa yönüne yük götürüyor olduğunu görüyorum.



Bahadır Bilgin abim buluşma yerine geldi.



Başiskele yönünden İzmit sahili.



Biz çay içerken iki dost dinleniyordu.



Öz portre.



Sevgiler..

---------------------------------------------------------------
Bu blog sayfasında yer alan fotoğrafların telif hakları aksi belirtilmedikçe Baki Berk Kayalar' a aittir. Maddi amaç güden çalışmalarda izin almadan kullanılması telif hakları yasasına göre suçtur. Maddi amaç gütmeyen kullanımlarda ise kaynak belirtilerek yayınlanması önemle rica olunur.
Öneri ve destekleriniz için baymineral@gmail.com adresinden bana ulaşabilirsiniz.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Bu blog sayfasındaki tüm yazılı ve görsel materyallerin (sponsor ve kardeş site bağlantı logo ve yazıları ile gazete küpürleri hariç) telif hakları Bâki Berk Kayalar' a aittir. Kullanmak istediğiniz görsel ve yazılı materyal için baymineral@gmail.com adresinden Bâki Berk Kayalar' a ulaşabilirsiniz.

Saygılarımla.