Bisiklet turlarimin finansmani icin sanatsal olan fotograflarimin telif haklarini satisa cikarmaya karar verdim. Ilgilenen olursa sayfanin ozel mesaj butonundan veya baymineral@gmail.com adresinden satin almak istedikleri fotograflarin linkleri ve fiyat teklifleriyle birlikte bana ulasabilirler. - Baki Berk Kayalar

18 Aralık 2009 Cuma

Kerpe-Cebeci - 14.08.2005

Kerpe çevresinde 2005 yazından yaptığım başka bir turun fotoğrafları. Az ama olsun.

Kerpe' nin kuzeydoğusundaki Miço Koyu' nun bir görüntüsü. Photoshopta kızılötesine çevirdim. Yüzmeye uygun olmayan bir koydur. Genelde Kerpe kanalizasyonu akar.



Cebeci' de Pazarbaşı Burnu' nun ucundayım. Karşıda Kefken Adası var.



İşte Kefken Adası. Karadeniz' deki az sayıda bulunan adalardan biri.



Kerpe' nin çok uzaklardan görünümü.



Fidanlara zarar vermişler. Bunları yapan insancıklara söylenecek laf bulamıyorum. İnsanı zorla sinirlendiriyorlar güzel bir doğa gezintisinde.



-----------------------------------------------------
Bu blog sayfasında yer alan fotoğrafların telif hakları aksi belirtilmedikçe Baki Berk Kayalar' a aittir. Maddi amaç güden çalışmalarda izin almadan kullanılması telif hakları yasasına göre suçtur. Maddi amaç gütmeyen kullanımlarda ise kaynak belirtilerek yayınlanması önemle rica olunur.
Öneri ve destekleriniz için baymineral@gmail.com adresinden bana ulaşabilirsiniz.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Bu blog sayfasındaki tüm yazılı ve görsel materyallerin (sponsor ve kardeş site bağlantı logo ve yazıları ile gazete küpürleri hariç) telif hakları Bâki Berk Kayalar' a aittir. Kullanmak istediğiniz görsel ve yazılı materyal için baymineral@gmail.com adresinden Bâki Berk Kayalar' a ulaşabilirsiniz.

Saygılarımla.