Bisiklet turlarimin finansmani icin sanatsal olan fotograflarimin telif haklarini satisa cikarmaya karar verdim. Ilgilenen olursa sayfanin ozel mesaj butonundan veya baymineral@gmail.com adresinden satin almak istedikleri fotograflarin linkleri ve fiyat teklifleriyle birlikte bana ulasabilirler. - Baki Berk Kayalar

1 Mart 2010 Pazartesi

12.11.2006 - Serindere

12 Kasım 2006' da Kocaeli Doğa Sporları Kulübü (KODOSK) ile gerçekleştirdiğim Serindere turuna ait bir kaç fotoğrafı sunmak istiyorum.

Bebiş tura hazır.



Katılımcılar hazırlanıyor.



Belediye otobüsüyle Yuvacık' ın tepelerindeki Serindere Köyü' ne hareket ediyoruz.



Bir yerde kahvaltı molası.. Canım çekti şimdi.





Otobüs bizi Serindere Köyü' nde bırakıyor.





Dağ yolu.



Serindere Köyü' nden Yuvacık Barajı' na doğru bol sulu bir parkurdan ineceğiz. Bebiş hazır.



Bende hazırım.



Bazı katılımcılar arazi araçlarıyla katılıyor ve pedal çevirenlere destek oluyorlar.



Sulardan geçiliyor.





Üç katılımcı.



Bebiş ıslak ama mutlu görünüyor.



Geçtiğimiz bir dere.



Minik bir şelâle.



Bebiş suyu sevdi.



Serindere' de otobüsten indikten sonra bir daha hiç otobüse binmeden eve kadar pedallıyorum. O zaman için önemli bir başarıydı benim için. Yuvacık inişinde yaptığım 54.5 km/h o zamanki hız rekorum oluyor.

Evin önünde mutlu bir poz veriyorum.



Bu da Bebiş' in markizi.



Sevgiler.

-----------------------------------------------------
Bu blog sayfasında yer alan fotoğrafların telif hakları aksi belirtilmedikçe Baki Berk Kayalar' a aittir. Maddi amaç güden çalışmalarda izin almadan kullanılması telif hakları yasasına göre suçtur. Maddi amaç gütmeyen kullanımlarda ise kaynak belirtilerek yayınlanması önemle rica olunur.
Öneri ve destekleriniz için baymineral@gmail.com adresinden bana ulaşabilirsiniz.

2 yorum:

  1. selam berk ; yakın zamanda doğançay turu yaptınız mı . sanki yaptınız gibi , tolga'nın blogunda senin bisikletin fotoğraflarını gördüm . eğer o bisiklet seninse bu tur yazını da merakla bekliyorum .

    hoşçakal.

    YanıtlaSil

Bu blog sayfasındaki tüm yazılı ve görsel materyallerin (sponsor ve kardeş site bağlantı logo ve yazıları ile gazete küpürleri hariç) telif hakları Bâki Berk Kayalar' a aittir. Kullanmak istediğiniz görsel ve yazılı materyal için baymineral@gmail.com adresinden Bâki Berk Kayalar' a ulaşabilirsiniz.

Saygılarımla.